Tavaszköszöntő csendgyakorlat

Szeretettel várunk minden csendre vágyó jóga gyakorlót a következő elvonulásunkon!

Az elvonulás dátuma: 2017. február 24-27.

Helyszíne: Somogyvámos, Radhe Resort (4 csillagos elvonulóhely) 

csend éltető erő. Benne lakozik az örömteli élet és a béke forrása, a tiszta belátás könnyed fuvallata, a belső erő kiapadhatatlan tárháza. A csend nem más, mint találkozás tiszta, igaz lényünk legfinomabb rétegeivel. A csend maga az élet.
Mégis, ahogy sodródunk hétköznapok forgatagában alig jut belőle néhány csepp.
Ezért a csendes béke, a tápláló ellazulás, az elengedés és a szabad áramlás a legtöbb, amit a mai világban magunknak adhatunk. Csatlakozz hozzánk következő elvonulásunkon, hogy kiszakadhass a hétköznapok rohanásából és néhány napig csak magadra figyelhess.
 
A program során könnyed jóga gyakorlásokon, légzőgyakorlatokon, relaxációs és meditációs gyakorlatokon kísérjük végig a résztvevőket. A temérszet ölén, csodás körülmények között tesszük meg az utazást a rohanó világunkból a csendes belső középpontunk felé.
 

 

 

 

Az elvonulást tartják: 
 

 

Az elvonulás részvételi díja 44.000 Ft, amely tartalmazza a teljes programot, a szállást és a napi háromszori étkezést. A helyszínre teleautós rendszerben oldjuk meg, így azok is könnyen eljutnak a helyszínre, akik nem szeretnének vezetni.
Részletek és jelentkezés Frankó Csuba Deánál a dea.franko.csuba@gmail.com emailcímen. További kérdések esetén örömmel állunk rendelkezésetekre.
Térkép betöltése...

Helyszín
Radhe Resort


Jelentkezés

Foglalás zárva erre az eseményre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.