Az elengedés művészete, fókuszban a stresszoldás

14 alkalmas tanfolyam
Az indulás időpontja: 2018. január 23.
Tanfolyam időpontok: keddenként, 18.00-19.50

Oktató: Frankó-Csuba Dea

Januárban folytatódik az elengedésről szóló gyakorlás sorozatunk, amelynek ezúttal a stresszoldás áll a középpontjában. A folyamatban foglalkozunk a stressz anatómiájával, az elmére gyakorolt hatásával és a beavatkozás, stresszoldás lehetőségeivel.

Foglalkozunk a gyakorlatok mögött húzódó filozófiai tanításokkal, hogy ezáltal az elengedés és stresszoldás mélyebb rétegeibe merülhessünk, valamint foglalkozunk az érzelmi tisztítás folyamatával és konkrét lépéseivel.  

Az órákon a a filozófia előadások mellett lazító ászana sorokat, intenzív pranayama  és a relaxációs gyakorlatokat és egyszerű meditációs technikát sajátíthattok el.

Tanfolyamunk középpontjában a régi, feleslegessé vált sémák elengedése, az ezekből eredő feszültség oldása és az új, friss energiák befogadása áll. A folyamat célja, hogy engedjünk új, belső mintázataink megszületésének, a fejlődésnek és a tisztulásnak.

Várunk szeretettel, ha úgy érzed eljött az idő egy mély és őszinte átalakulásnak!

Részvételi díj: 28.000 Ft, amely tartalmazza a 3,5 hónapos folyamat teljes díját.

Kérjük, hogy regisztrációs szándékodat a jelezd az alábbi jelentkezési felületen, vagy a dea.franko.csuba@gmail.com emailcímen.

 

Térkép betöltése...

Helyszín
Himalájai Jóga Tradíció Központja


Jelentkezés

Az eseményre az összes jegy elkelt.