Őszi csendbe burkolózás a pannonhalmi lankák védelmező ölelésében

November hónap csodás átmenet az ősz színes kavalkádja, a betakarítás ünnepe és a tél fehér lepellel bevont, roppanós hideg csendje között. Remek időszak arra, hogy felkészüljünk az év lezárására, számot vessünk belső folyamatainkkal és elkezdjük az átmenetet a tél kínálta befelé fordulásba és pihenésbe.

Az idén ősszel ismét szeretettel várunk benneteket Pannonhalmán, hogy együtt tegyük meg ezt az utazást: Az utazást a csendes mozdulatlanság felé,  a belső mesterünk felé, a lényünk legmélyén lakozó bölcs, örömteli, tiszta forrás felé.

Az elvonulás időpontja: 2016.11.11-14

Helyszín: Szent Jakab ház, Pannonhalma, Vár 1., 9090 (http://szentjakabhaz.hu )

A csend őrei: Budinszky Gabriella, Diószegi Ilona és Frankó Csuba Dea

Részvételi díj: 44.000 Ft, ami tartalmazza a szállást, napi háromszori étkezést és a programok díját is. A lejutást telekocsi rendszerben oldjuk meg, így akkor is könnyedén meg tudod közelíteni a helyszínt, ha nem szeretnél vezetni.

Ha úgy érzed ideje kicsit feltöltődnöd, vagy éppen elengedned mindazt, amivel telítődtél, várjuk jelentkezésed a budinszky.gabriella@gmail.com emailcímen. Részvételi szándékodat a jelentkezést követően kérünk, erősítsd meg 20.000 Ft előleg átutalásával, a következő bankszámlaszámra:

Diószegi Ilona, 10404247 – 91500170 – 01880000

Ha bármi kérdésed merülne fel az elvonulással kapcsolatban, keress minket bátran!

Találkozunk Pannonhalmán!
Gabi, Ili, Dea 🙂

Térkép betöltése...

Helyszín
Pannonhalma, Szent Jakab szállás


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.