Telihold meditáció novemberben

Kedves Himalájai Gyakorlók!
Szeretnénk az új, Kiss József utcai Központot spirituálisan magas rezgésű, gyakorlásra alkalmas térré tenni, ezért Mesterünk, Szvámi Ritaván útmutatása alapján a Központ felavatására az év következő Telihold meditációi alkalmával három órán keresztül gyakoroljuk az Akhanda Dzsapát. Kérjük, hogy részvételetekkel erősítsétek a tiszta elmemezőt a helyszínen vagy otthon csatlakozva a gyakorlás egészéhez vagy egy-egy részéhez.
A gyakorlás időpontjai a meditációt vezető tanárok nevével:

szeptember 16. péntek, 19:00 – 22:00 – Mezősi Anna
október 16. vasárnap, 19:00 – 22:00 – Katula Levente
november 14. hétfő, 19:00 – 22:00 – Auner Andrea
december 13. kedd, 19:00 – 22:00 – Ambrus MóniA helyszín fél órával a meditáció kezdete előtt már nyitva lesz.Szeretettel várunk:
az Egyesület Vezetősége
Azzal, hogy az elmét egyhegyűvé teszitek és befelé fordítjátok, s a fény és az élet forrásához mentek, amely a bennetek lévő élet forrása, a tudatosság középpontja, hatalmas örömet tapasztaltok meg. Ekkor élvezni tudjátok a világot, a világ minden dolgát." (Szvámi Ráma)

Szvámi Véda arra hív téged, hogy ülj vele közös meditációban egy órát, bárhol is vagy, akár otthon, akár a barátaiddal. Szívesen látunk teljesen kezdőket és haladó gyakorlókat, nem-beavatottakat és beavatottakat is. Ha nehézséget okoz egy egész órát egy helyben ülnöd, maradj csak annyit, amennyit tudsz. Ahogy Swamiji mondja: “Tartsd meg az elme csendjét az után is hogy felkeltél..

Javaslatok a telehold meditációhoz:

A következő üzenetet küldi Szvámi Véda Bhárati minden telehold meditáció résztvevőnek és különösképpen azoknak, akik ilyen csoportokat vezetnek:

A mantrákat a tradíciónkban nem véletlenszerűen választjuk, hanem erre felhatalmazott és beavatott tanítók adják át őket.

Azok, akik nem kaptak a tradíció szerinti mantrát, a következőket használhatják:

1. So Ham
2. A kedvenc istenséged neve
3. Akik nem hisznek egyikben sem, használhatnak bármilyen lélegzetfigyelési/számolási módszert

Kérlek kerüld a Szvámi Ráma vagy Szvámi Véda tetszőleges felvételén hallható mantrák meditációs használatát. A nem beavatottak olyan felvételt használhatnak, ami megfelel a fenti három útmutatásnak

Térkép nem érhető el

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.