Adatvédelmi tájékoztató

A részletes adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el.

A Himalájai Jóga Meditáció Közhasznú Egyesület (a webhely működtetője) megkülönböztetett figyelmet fordít a webhelyén gyűjtött személyes adatok védelmére – biztosítva a látogatók információs önrendelkezési jogát. A Himalájai Jóga Meditáció Közhasznú Egyesület a látogatók személyes adatait a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések érvényre juttatásához szükségesek, illetve megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.

Az adatkezelés jogalapja a felhasználók önkéntes hozzájárulása. Az adatszolgáltató felhasználók személyes adataik kezeléséről tájékoztatást kérhetnek a webhely működtetőjétől.

A himalajaijoga.hu webhelyen gyűjtött személyes adatokat az Egyesület a webhely üzemeltetéséhez, valamint a felhasználók által kért vagy engedélyezett szolgáltatás(ok) végrehajtásához használja. Az Egyesület a személyes adatokat a felhasználók tájékoztatására, vagy a tevékenységéhez kapcsolódó egyéb háttérinformációk eljuttatásában (hírlevél feliratkozás) hasznosíthatja.

A webhely működtetője üzenetet, hírlevelet csak a felhasználó előzetes kérésére, ill. belegyezésével küld, és biztosítja, hogy e kommunikációs szolgáltatást a felhasználó bármikor megszüntethesse. A webhely működtetője biztosítja, hogy a felhasználók kérésre hozzáférjenek személyes adataikhoz és kérhessék azok módosítását.

A webhely működtetője kijelenti, hogy a webhelyen gyűjtött személyes adatokat más birtokába nem juttatja, ha ez mégis valamilyen célból szükségessé válik, akkor a webhely működtetője ehhez a felhasználó beleegyezését külön megkéri.

Himalájai Jóga Meditáció Közhasznú Egyesület