Dr. Stephen Parker (Stoma) nyilvános előadása a Gajatrí mantráról

Stoma Parker 2020.március 26-án tartott online előadást a Gayatrí Mantra különleges, különböző Istenségekhez szóló változatkoról. Az előadásban röviden a Triyambakam mantra hatásaira is kitért. Reméljük, hogy sokan találtok benne biztatást, inspirációt és békét. 

Ha szeretnétek az előadásért cserébe felajánlást tenni Stomának, az adománynak szánt összeget kérjük utaljátok el a Himalájai Jóga Tradíció számlájára.

Utalásnál a megjegyzés rovatba fontos hogy beírjatok: Stoma + neved +címed + e-mail címed
Az Egyesület neve: Himalájai Jóga Meditáció Közhasznú Egyesület
Az Egyesület számlaszáma: 10918001-00000063-61250007 (Unicredit Bank)

Az előadás felvételét itt tudjátok megnézni >> >>

Az előadásban bemutatott mantrák leiratát pedig itt tudjátok elérni >> >>

További információk az előadásról: 

A Gajatrí mantra az emberiség talán legrégibb imádsága. A hindu kultúrában a „Védák anyjának” nevezik, illetve a Védák eszenciájának tartják. Az egyik legerősebb gyógyító hatású mantra, amelyet számtalan céllal ismételnek a transzcendenshez való kapcsolódástól a gyermekáldás vagy a védelem kéréséig. Az alapmantrának 24 változata él, melyeket különböző élethelyzetekben használnak.

Dr. Stephen (Stoma) Anthony Parker pszichológus, meditácós tanár, a szanszkrít nyelv tudósa,  1971 óta a Himalájai Tradíció beavatott tanítványa és elismert nemzetközi tanára. Az elmúlt évtizedek során világszerte számos országban vezetett szemináriumokat a jóga, a meditáció, a jógafilozófia, a védikus kultúra, valamint a spirituális gyakorlatok témaköreiben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.