Rendkívüli közlemény 2020.03.13.

Kedves jógázó és meditáló társaink, tanítványaink!

A jelen egészségügyi helyzetben biztonságosabbnak látjuk a budapesti jógaközpontunk bezárását március végéig. Ez vonatkozik a rendszeres órákra, a workshopokra és az Alaptanfolyamra. Dr. Stoma Parker március 26-i előadását csak akkor tudjuk megtartani, ha beengedik az országba. Ellenkező esetben a Tanárképzés és a beavatás is későbbre halasztódik, illetve gondolkodunk internetes tanításon is a Tanárképzés és a nyilvános program esetében.

Gondoskodni fogunk az elmaradt programok későbbi megtartásáról. A befizetett előlegeket és részvételi díjakat igény esetén visszatérítjük, egyébként automatikusan a később megtartott rendezvényekre érvényesek. A visszafizetésre való igényt az himalajaijogatradicio@gmail.com címen fogadjuk.

Ebben az időszakban szeretnénk napi rendszerességgel megosztani veletek néhány gondolatot és gyakorlatot a jóga tárházából a honlapon és a Facebook oldalon.

Szvámí Ritavan szeretetteli együttérzését és a guruvonal áldását küldi minden bizonytalan és stresszes élethelyzet miatt, amit most átélünk. Emlékeztet arra, hogy a szaumja mantrát az elme békéjéért és minden lény boldogulásáért, jóllétéért végezzük. Aki még nem ismeri, a honlapon tájékozódhat.

Szeretetteli, békés szívű gyakorlást kívánunk, amelyből erőt lehet meríteni.

a Himalájai Tradíció magyarországi vezetői