12 alkalmas himalájai jóga tanfolyam

Indul: 2015. szeptember 21-én, hétfőn 18:00-20:00-ig!vA következő 11 alkalom is hétfő esténként lesz megtartva.

Oktató: Frankó Csuba Dea

Minden résztvevőnek AJÁNDÉKBA adjuk Swámi Ráma: A Tudatos élet című könyvét, ezzel segítve és kiegészítve a tanfolyamon megszerzett tudást!

Szerezz tapasztalatot egy élő jóga tradíció tanításaiból Frankó Csuba Dea vezetésével!

Személyes felfedezőútra invitállak benneteket. Egy olyan utazásra, ahol a saját belső világod megismerése a cél és az, hogy bármikor képes legyél visszavonulni a külvilág zajától egy kellemes és csendes helyre odabent. A folyamat gyakorlati módszerekből építkezik, amiket a tanfolyam után önállóan is tudsz majd gyakorolni. Szeretettel várok mindenkit, aki már elindult a jóga útján, és azokat is, akik csak most kóstolnak bele ebbe a csodálatos tudományba.

Az órák felépítése (2 óra per alkalom):12alkhim300x300
– Ráhangolódás
– Jóga filozófiai bevezetés
– Bemelegítés
Ászana gyakorlás
– Pranayama gyakorlatok
– Relaxáció
– Rövid meditáció

Csatlakozz hozzánk erre az utazásra és szerezz intenzív élményt a jóga varázslatos erejéről!
A tanfolyam ára: 25 000 Ft/12 alkalom/fő + AJÁNDÉK könyv! A tanfolyam 6 fő részvételével indul, a maximum létszám 15 fő. A tanfolyamra a helyet 5000 Ft előleg befizetésével tudod biztosítani! A helyet a befizetések sorrendjében tudjuk biztosítani! A tanfolyamot lemondani a tanfolyam indulása előtt 3 nappal lehetséges, az utána történő lemondás esetén az előleget nem tudjuk visszafizetni!

Törzsvendég kedvezmény: 10% kedvezmény jár azoknak, akik részt vettek előzőleg bármelyik Himalája jóga tanfolyamunkon, így a tanfolyam ára 22 500 Ft/12 alkalom/fő + AJÁNDÉK könyv!
Korai jelentkezés kedvezmény: 10% kedvezményt tudunk biztosítani, a tanfolyam díjának egyösszegű befizetése esetén szeptember 1-ig, így a tanfolyam ára 22 500 Ft/12 alkalom/fő + AJÁNDÉK könyv!
A kedvezmények nem összevonhatók! Lemondást a tanfolyam indulása előtt legkésőbb 3 nappal tudjuk elfogadni és csak ebben az esetben fizetjük vissza a már előzőleg befizetett tanfolyamot! A tanfolyam indulás napján, vagy azután történő lemondás esetén a befizetett tanfolyam 50%-át tudjuk visszafizetni!
Fizetési lehetőségek: a tanfolyam árát és az előleget befizetni személyesen készpénzben a stúdióban, vagy SZÉP-kártyával (szabadidő alszámla), vagy banki átutalással lehetséges. Az átutaláshoz szükséges adatok: a megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a teljes nevet és a tanfolyam megnevezését, számlaszám:
Erste Bank
11600006-00000000-63877915
A befizetett tanfolyamról bizonylatot állítunk ki. Számla igényt email-ben kérjük megküldeni a megrendelő nevét, címét és adószámát feltüntetve!
Jelentkezés és érdeklődés: info@karmayoga.hu; 06/30-635-5870, vagy személyesen a stúdióban.

Térkép nem érhető el

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.