12 alkalmas himalájai meditációs tanfolyam

Indul: 2015. szeptember 21-én, hétfőn 20:00-21:00-ig! A további 11 alkalom is hétfő esténként lesz megtartva!

A tanfolyamot tartja: Frankó Csuba Dea

Minden résztvevőnek AJÁNDÉKBA adjuk Swámi Ráma: A Tudatos élet című könyvét, ezzel segítve és kiegészítve a tanfolyamon megszerzett tudást!

A hétköznapokban az időnk majdnem teljes egészét azzal töltjük, hogy a külvilágra koncentrálunk. Igyekszünk megfelelni a minket körülvevő emberek és helyzetek általunk vélt elvárásainknak. Mind a megjelenésünket, mind a viselkedésünket és reakcióinkat úgy igazítjuk, hogy a külső normákba belesimuljanak. Mindez annyira leköt bennünket, hogy már nem jut eszünkbe megkérdezni magunktól: „És ki van odabent?” A feszültség az igaz belső valónk és a külső nyomás között pedig csak egyre nő.12alkmed300x300

A jó hír az, hogy ez könnyen és nagyon kellemes eszközökkel orvosolható. Várlak szeretettel meditációs tanfolyamomon, ha szeretnél közelebb kerülni személyiséged és igaz belső valóságod mélyebb rétegeihez.
A meditációs tanfolyamon a himalájai tradíció és Swami Rama tanításait követjük. Ez egy olyan tradíció, amelyben évezredek óta töretlenül áramlik a tapasztalat mesterről tanítványra. A gyakorlatok beavatásokon keresztül hagyományozódnak tovább. Nem könyvek, nem anekdoták tanulságait hirdeti ez az irányzat, hanem valódi megtapasztalásokat, élményeket, belülről fakadó tudást ad és személyes felfedezésre és kísérletezésre buzdít mindenkit, aki választ keres az élet alapvető kérdéseire.
Szeretettel várunk!

A tanfolyam ára: 20 000 Ft/12 alkalom/fő + AJÁNDÉK könyv! A tanfolyam 6 fő részvételével indul, a maximum létszám 15 fő. A tanfolyamra a helyet 5000 Ft előleg befizetésével tudod biztosítani! A helyet a befizetések sorrendjében tudjuk biztosítani! A tanfolyamot lemondani a tanfolyam indulása előtt 3 nappal lehetséges, az utána történő lemondás esetén az előleget nem tudjuk visszafizetni!
Törzsvendég kedvezmény: 10% kedvezmény jár azoknak, akik részt vettek előzőleg bármelyik Himalája jóga tanfolyamunkon, így a tanfolyam ára 18 000 Ft/12 alkalom/fő + AJÁNDÉK könyv!
Korai jelentkezés kedvezmény: 10% kedvezményt tudunk biztosítani, a tanfolyam díjának egyösszegű befizetése esetén szeptember 1-ig, így a tanfolyam ára 18 000 Ft/12 alkalom/fő + AJÁNDÉK könyv!
A kedvezmények nem összevonhatók! Lemondást a tanfolyam indulása előtt legkésőbb 3 nappal tudjuk elfogadni és csak ebben az esetben fizetjük vissza a már előzőleg befizetett tanfolyamot! A tanfolyam indulás napján, vagy azután történő lemondás esetén a befizetett tanfolyam 50%-át tudjuk visszafizetni!

Fizetési lehetőségek: a tanfolyam árát és az előleget befizetni személyesen készpénzben a stúdióban, vagy SZÉP-kártyával (szabadidő alszámla), vagy banki átutalással lehetséges. Az átutaláshoz szükséges adatok: a megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a teljes nevet és a tanfolyam megnevezését, számlaszám: Erste Bank 11600006-00000000-63877915

A befizetett tanfolyamról bizonylatot állítunk ki. Számla igényt email-ben kérjük megküldeni a megrendelő nevét, címét és adószámát feltüntetve!
Jelentkezés és érdeklődés: info@karmayoga.hu; 06/30-635-5870, vagy személyesen a stúdióban.

Térkép nem érhető el

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.