12 órás meditáció – Évzáró csendes nap

A Himalájai Tradíció immár hagyományos év végi meditációját, csendes mantra dzsapa gyakorlatát, december 29-én reggel 8 órától december 29-én este 20 óráig tarjuk a Tradíció Központjában (Kiss József u. 4. 3/16.). 
 
 

A dzsapa jelentése a mantra folyamatos, mentális ismétlése, a mantra rezgésének folyamatos fenntartása a tudatban. A hosszú időn át, a tudatosság magas fokán végzett dzsapa gyakorlat átvezet az adzsapa-dzsapa gyakorlatába. Ekkor kialakul az elmében a mantra állandó és spontán tudatossága.

Ennek az élménynek a megtapasztalására és a mantra dzsapa gyakorlat elmélyítésére szeretettel várunk minden oktatót, gyakorlót, beavatottat, érdeklődőt, aki hosszabb-rövidebb időre bekapcsolódna a meditáció megszakítatlan láncolatába. Szándékunk, hogy gyakorlásunkra a Mesterek áldását kérve a Dharmával és az Idővel harmóniában zárjuk le a 2019-es évet, és megtisztulva kezdjük majd el a következőt.

Az Szaumja-Tara Mantra dzsapa-ról bővebben itt olvashatsz.

Fonetikus átirata:

Szaumja szaumjatarásésa
szaumjébhjasz tvati szundari
paráparánam paramá
tvaméva paramésvarí.
Táré tuttáré turé szvaha.

Külön örömünkre szolgálna, ha a jóga egységét képviselve a többi Magyarországon működő Tradíció tagjai is csatlakoznának az alkalomhoz.

A meditációhoz kapcsolódhat bárki helytől függetlenül akár csak egy perces lecsendesedéssel is.

A meditáció megszakítatlan láncolatát egy órás ülésekkel adjuk tovább, melynek beosztására itt lehet jelentkezni.

A 12 órás meditáció befejezése: 29-én este 7 órától, melyre szeretettel várunk mindenkit, aki akár szellemi, akár magánéletében szeretne így felkészülni a 2020-as évre. 

Helyszín
Himalájai Jóga Tradíció Központja


12 órás meditáció – Évzáró csendes nap” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.