A légzés csodája

3 napos pránajáma workshop Marilou Hermens-szel

Időpont: 2016. január 29-31. /január 29-30. (14.00-20.00), január 31. (9.00-15.00)/ 

Marilou Hermens a Himalájai Tradíció tanára, aki több éve tart egy vagy több hetes pránajáma workshoppokat a rishikeshi asramban és Hollandiában.
Nagy tapasztalattal rendelkezik a helyes légzési szokások kialakításában, a saját légzési minták biofeedbackkal való harmonizálásában és a klasszikus pránajáma légzésre gyakorolt hatásának tudatosításában.
A workshop elméleti és gyakorlati ismereteket egyaránt tartalmaz. Részletesen tanulmányozzuk a légzés anatómiáját, a légzés használatát az ászanák elmélyítésére és a mozdulatok hatását a légzés minőségére. Személyes biofeedback gyakorlatokra is sor kerül a légzés és a szívritmus összehangolása céljából.

Várjuk Himalájai Tradíció tanárainak jelentkezését, mivel marilou-hermensez az anyag részletesebb, mint a tanárképzés tananyaga. Bármely jógaoktatót, aki szeretné a légzést igényesen és felkészülten tanítani, illetve bármely gyakorlót, aki jobban elmélyülne saját légzési szokásainak megismerésében és harmonizálásában.

Ára: 30.000 Ft

Jelentkezés: 10.000 Ft előleg befizetésével, január 15-ig

Regisztráció: joga@kny.hu címen vagy a 20/ 229 75 94-es telefonszámon

Vélemények:

Amikor eddig azt hallottam pránajáma, jó néhány fogalom, élmény merült fel bennem eddigi gyakorlásom alapján. Azonban mikor egyik reggel Marilout rávettem, hogy gyakoroljunk együtt egy keveset, egészen megváltoztak az erről alkotott elképzeléseim. Rájöttem, hogy milyen messze vagyok attól, hogy valóban minden lélegzetemnek tudatában legyek, hogy minden lélegzet más és más, és mindegyik lehet még sokkal mélyebb, sokkal tudatosabb. Komoly távlatok nyíltak előttem, s rájöttem, hogy eddig pusztán a startvonalnál ácsorogtam. ” (Diószegi Ilona jógaoktató)

Marilou hihetetlenül közvetlen, életvidám és az egyik leggyakorlatiasabb oktató, akivel eddig szerencsém volt találkozni. Kiemelt erőssége, hogy képes mindent a lehető legérthetőbben elmagyarázni, így az egészen kezdő gyakorlók is azonnal be tudnak kapcsolódni és meg tudják tapasztalni a gyakorlás jótékony hatásait. Mindazonáltal érezhető, hogy rengeteg év tapasztalat, gyakorlás és tanítás áll mögötte, és ez a kurzusainak a színes és részletes írott, képi és hanganyagában is megnyilvánul, amely révén a haladó gyakorlók is egészen biztosan új részletekkel gazdagodhatnak. A másik, ami nagyon tetszett a kurzusában, hogy rengeteg gyakorlás volt beépítve, így ténylegesen új tapasztalatokkal térhettem haza. Az ő kurzusán tapasztaltam a leginkább eddig azt, hogy valóban kortól, nemtől és jógában való jártasságtól függetlenül mindenki gazdagodhat és ténylegesen a mindennapokban is könnyedén gyakorolható, beépíthető tudást ad át. Ez egyébként jól látszott a résztvevők összetételén is, rengeteg idős emberrel találkoztam, akik nem voltak jógában jártasak, mégis nagyon hasznosnak érezték a Légzés és Pránajáma kurzusát.” (Bajnok Anna orvos)

 

 

 

 

Helyszín
Kelet-Nyugat Egészségközpont


A légzés csodája” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Kedves Gabriella!

   A Kelet-Nyugat Egészségközponton keresztül lehet jelentkezni: joga@kny.hu vagy 20/229 75 94-es telefonszámon.

  2. Kedves Gabriella!
   Beregisztráltuk a programra. A tanfolyam előlegét január 15-ig kérnénk rendezni.

 1. Szeretnék jelentkezni Marilou pránajáma workshopjára. Hová kell utalni az előleget?
  Köszönettel,Zsuzsa

 2. Szeretnek jelentkezni a Marilou Workshopra.Eloleget befizetem a januari oktatokepzeskor.Bekes Aldasos napokat

  1. Kedves Éva!

   Regisztráltuk a programra. Az előleget viszont elutalni kérnénk, vagy a Kelet-Nyugat Egészségközpontban készpénzzel vagy bankkártyával befizetni, az adminisztráció megkönnyítése érdekében.

   Köszönjük, további kellemes napot kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.