Alkalmazott Jóga a Mindennapokban

Gyakorlás és jótanácsok (Videóval)

Oktató: Csuba Katalin

Időpont: hétfőnként 19:30 – 20:45

Kezdés: március 22.
Utolsó időpont: június 14.

Valódi jógát az végez, aki éli a maga életét a világban, és nem elvonulva ücsörög a Himalája egyik barlangjában. – szokta mondani Szvámí Véda. Ez viszont kihívásokkal teli feladat, és sokszor lehet, hogy nehéz “elegendő” időt szakítani arra, hogy beillesszük a gyakorlást a mindennapjainkba. Ennek 10 +1 alkalmas közös munkának az a célja, hogy a gyakorló megismerkedjen és lehetőséget kapjon egy-egy olyan ászanasor elmélyítésére, ami különböző élethelyzetekben segítségére lehet.

 

Az óra tematikája egy kis hangolódás és beszélgetés után olyan célzott 45 perces ászana gyakorlás, ami támaszt nyújthat bizonyos napszakban, vagy élethelyzetben. Az órát relaxáció és hasznos tanácsok zárják. Aki a tanfolyamon részt vesz a 10+1 alkalom elteltével a kidolgozott 45 perces ászana sorokat videófelvételen is megkapja, hogy lehetősége szerint bármikor tudjon otthon gyakorolni.

 

Szeretettel várok minden haladóbb vagy kezdőbb jógázót, aki szeretné célzottan alkalmazni a jóga tudományát az életében.

 

Kezdés: március 22.

Utolsó időpont: június 14.

Ünnepnapok, amikor az óra elmarad: április 5. (Húsvét hétfő); és május 24. Pünkösd

Jelentkezés:  katacsuba@gmail.com 
 
Az esemény a Tradíció Zoom szobájában lesz, bejelentkezés és fizetés részletei a honlapon: https://www.himalajaijoga.hu/orarend/
 
Kérlek mindenképpen jelezd felém az email címed.
 

 

Térkép nem érhető el

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.