Alkalmazott Jóga a Mindennapokban

Oktató: Csuba Katalin

Időpont: hétfőnként 19:30 – 20:45

Kezdés: június 28.

Utolsó időpont: július 26.

Valódi jógát az végez, aki éli a maga életét a világban, és nem elvonulva ücsörög a Himalája egyik barlangjában. – szokta mondani Szvámí Véda. Ez viszont kihívásokkal teli feladat, és sokszor lehet, hogy nehéz “elegendő” időt szakítani arra, hogy beillesszük a gyakorlást a mindennapjainkba. Ennek az 5 alkalmas közös munkának az a célja, hogy a gyakorló megismerkedjen és lehetőséget kapjon egy-egy olyan ászanasor elmélyítésére, ami különböző élethelyzetekben segítségére lehet. 

Az óra tematikája egy kis hangolódás és beszélgetés után olyan célzott 45 perces ászana gyakorlás, ami támaszt nyújthat bizonyos napszakban, vagy élethelyzetben. Az órát relaxáció és hasznos tanácsok zárják. A csoport ay 5 alkalom elteltével a kidolgozott 45 perces ászana sorokat videófelvételen is megkapja, hogy lehetősége szerint bármikor tudjon otthon gyakorolni.

Szeretettel várok minden haladóbb vagy kezdőbb jógázót, aki szeretné célzottan alkalmazni a jóga tudományát az életében. 

Jelentkezni lehet a: katacsuba@gmail.com email címen. Kérlek mindenképpen jelezd felém az email címed.

Az esemény a Tradíció Zoom szobájában lesz, bejelentkezés és fizetés részletei a honlapon: https://www.himalajaijoga.hu/orarend/

 

 

Térkép nem érhető el

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.