Bevezetés a meditációba

Időpont:2019.04.04-től

8 alkalmas tanfolyam.

Időpont: 2019. április 4-től csütörtökönként, 18:00-19:30h
Helyszín: 1027 Budapest, Jurányi u. 1-3. IV. em. – Jurányi ház / Grabó 100-as terem

Oktató: Márk Tamás

A meditáció
Helyes ülés, helyes légzés, helyes ellazulás, helyes koncentráció. Hely, idő, elhatározás. Szisztematikus gyakorlatok és gyakorlás. A többi történik magától.

A tanfolyamon a praktikus, gyakorlati ismeretek és az elméleti háttér mellett elsősorban a közvetlen megtapasztalásra helyezzük a hangsúlyt.

“Amikor a meditáló léte belsõbb szintjeinek mélyére hatol, feltárva belsõ életének ismeretlen dimenzióit, akkor szüksége van egy szisztematikus és tudományos módszerre, mely képes elvezetni õt a tapasztalás következõ szintjére. Ezután képes túljutni a tudattalan elme összes rétegén és megerõsíti magát saját alapvetõ természetében.” Szvámi Véda Bharati: Mantra és meditáció (részlet)

Részvételi díj: 15.000 Ft (8x80perc)

Jelentkezés írásban és a részvételi díj befizetésével.
Jelentkezés és bővebb információk: mark.tamas@gmail.com

A jelentkezéseket részvételi díj befizetések beérkezésének sorrendjében tudom elfogadni. A jelentkezéshez kérlek küldj egy nevet és lakcímet, amire a díjbekérőt ki tudom állítani. Annak a nevét és címét add meg aki utalni fog!

Amint betelik a csoport, azt jelzem és a további jelentkezőket várólistára veszem. Amíg nem jelzem, hogy megtelt a csoport, addig még van szabad hely.

A gyakorláshoz szükséges felszerelést (jógamatrac, takaró/pléd a relaxációhoz, meditációs üléshez párna/pléd, könnyű, laza ruházat) a résztvevőknek saját maguknak kell hozniuk. A tanfolyam ideje alatt egyes eszközök helyszíni tárolása megoldható.

 

Helyszín
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.