Csend hétvégék

Kedves Szádhakák, Csendgyakorlók, Oktató társaink!

Sokan vagyunk, akik azzal a szándékkal vágunk neki a 2022-es évnek, hogy egyre mélyebb jelenléttel tudjunk tovább haladni a “tűz és fény útján”, hogy a gyakorlásunk újabb mélységek kibontakozásához és újabb tapasztalataink megszilárdulásához vezessen el bennünket. 

Ezt a szándékot szeretnénk az Új Évben olyan programokkal támogatni, ahol haladó gyakorlóként, oktatóként, odaadó szádhakaként is támogatást, inspirációt vagy egyszerűen csak megfelelő teret találhattok magatoknak a belső munkára. 

Ennek a folyamatnak az első eleme egy csendelvonulás sorozat, aminek keretében, az év folyamán 4 alkalommal, nagyjából évszakonként egyszer összegyűlünk egy hosszú hétvégés csendgyakorlatra. Az elvonulások a Szvámí Ritavan, Stoma és Ashu által elültetett magocskák gondozására szolgálnak, az ő útmutatásukat és csendörökségüket visszük tovább az együttlétek alkalmával. 

A kiscsoportos elvonulásokra olyan gyakorlókat várunk, akik már elindultak a csend és meditáció útján. Örülnénk, ha a résztvevők minden alkalomra el tudnának köteleződni, hogy az egyéni folyamatok egy nagy közös áramlást is táplálhassanak.

A folyamat helyszíne: Szent Jakab ház, Pannonhalma 

Dátumok és akik az elvonulást tartják: 

  1. alkalom: 2022. 02.10-13. Diószegi Ili, Frankó-Csuba Dea
  2. alkalom: 2022.05.05-08. Margittay Tamás, Mezősi Anna
  3. alkalom: 2022.09.15-18. Bajnok Panni, Diószegi Ili
  4. alkalom: 2022.11.24-27. Frankó-Csuba Dea, Polgár Zoli

Az elvonulás díja, 59.000 Ft/alkalom. Azok számára, akik legalább 2 alkalmon részt tudnak venni 5% kedvezményt tudunk felajánlani. Azoknak, akik mind a 4 alkalommal részt kívánnak venni a folyamatban, 10% kedvezményt tudunk felajánlani a teljes részvételi díjból. A kedvezmények az utolsó alkalom árából kerülnek egyösszegben levonásra. 

Kérjük, hogy részvételi szándékodat a himalaja.elvonulas@gmail.com email címen jelezd, és erősítsd meg 29.000 Ft/alkalom előleg átutalásával. A hátralékot az elvonulás előtt legkésőbb egy héttel kérjük átutalni. Mentoroknak különleges árat kínálunk, kérjük emailben keressetek minket ezzel kapcsolatban.

Az elvonulások lemondása az alábbi feltételekkel lehetséges: egy hónappal a kezdés előtt a teljes előleg visszatéríthető, egy hónap és egy hét között 14.000 Ft téríthető vissza. Kezdés előtt egy héten belül visszatérítés nem lehetséges.

Banki információk:10918001-00000063-61250007 (Unicredit Bank)
Megjegyzés: Pannonhalma + résztvevő neve + lakcím + e-mail

A jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk elfogadni. Az elvonulásokat az aktuális járványügyi intézkedéseknek megfelelően tudjuk megtartani. 

Szeretettel várunk Benneteket!

A szervezők

 

Helyszín
Pannonhalma, Szent Jakab szállás


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.