Csendtábor Somogy ringatásában

Csendből kibomló nyári virágok: 

Időpont: Június 3 – 6.

A négy napos elvonulás során kapcsolódunk legbensőbb középpontunkhoz, hogy megerősödve, örömmel tudjak majd befogadni a nyár kiáramló, mindent felkavaró, színes forgatagát.

A természet örökké változik, könnyű szívvel cserél köntöst, elejti a régit, s újat ölt magára, mégsem szomorkodik. Hiszen lényege, legszebb középpontja örökké változatlan. Innen sarjad az élet újra és újra, és ide is tér vissza. A körforgás játéka szüntelen, a középpont mégis mozdulatlan.

A Himalájai Jóga Tradíció a csendgyakorlatot tartja az egyik legmagasabb szintű gyakorlatnak. Ez nem egyenlő a szavak hiányával. Belső folyamatainkat csendesítjük, szemlélővé válunk, hogy áthaladva a külső rétegeken egyre mélyebben kapcsolódjunk önmagunkban az élet forrásához. A napi gyakorlatok is ezt a célt segítik.

A lélegzetet ászanákra, légző gyakorlatokra, relaxációra, meditációra, mantra dzsapára fűzzük. Sokat időzünk a természetanya ölelésében, kontemplatív és dinamikus sétákkal. A tanítások a hagyományvonal élő bölcsességéből fakadnak.

A részvételhez nem szükséges előzetes jóga, vagy csendtapasztalat. Elég egy nyitott szív belső hívása, a csend mindenkié.

A tábor kísérői: Budinszky Gabi, Frankó Csuba Dea, Diószegi Ili – nemzetközi himalájai jógatanárok

Részvételi díj:  44.000 Ft

A díj tartalmazza:

  • a teljes programot jógaórákkal,
  • vegetáriánus étkezést, melynek alapanyagai szomszédos öko gazdálkodásból származnak,
  • 4 napraforgós szállást, vintage hangulatú 2-4-6 személyes apartmanokban, mediterrán hangulatú terasszal, szauna és jakuzzi használati lehetőséggel.

Helyszín: Radhé Resort és Syám Meditációs és Wellness központ: www.radheresort.hu. A helyszínre utazás egyénileg történik, teleautó rendszer szervezésével segítünk.

Várható program: péntek 13:00-tól – hétfő 14:00-ig tart, az első közös étkezés pénteki vacsora, az utolsó hétfői ebéd.

Jelentkezés 24.000 HUF előleg befizetésével; további információ: Frankó Csuba Dea, dea.franko.csuba@gmail.com 30/695-2229

Helyszín
Radhe Resort


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.