Himalájai jóga 50 év felett

12 alkalmas tanfolyam: A mozgás öröme és az örömteliség filozófiája

Indulás dátuma: január 13.

Időpont: hétfőnként 10.00-11.45

Oktató: Csuba Zita

Az élet kihívásai észrevétlenül hagynak nyomot az ember testén, légzésén, gondolatain és érzésein. Ahogy múlnak az évek ezek a finom észrevétlen lenyomatok állandósult feszültséggé kövesednek. Rugalmatlanná válnak az izmok, elkezdenek fájni az ízületek, esetleg megjelennek krónikus problémák is a szervezetben.

51 évesen kezdtem el jógázni és megtapasztaltam, hogy ez a mély, ősi tudomány milyen hatékonyan képes kiolvasztani az ember teljes lényéből ezeket az ártó lenyomatokat. A gyakorlás által nem csak a testem vált rugalmassá és erőssé, de az egész életem áramló és örömteli energiákkal telt meg. Ez a személyes élmény inspirál, hogy minél több emberhez eljuttassam a gyakorlás örömét kortól és élethelyzettől függetlenül.

A beszélgetés fontos része a tanfolyamnak, ez is oldja a felhalmozódott stresszt és segít más nézőpontból látni a nehézségeket. A csend és a meditálás jótékony hatásairól sem szabad elfeledkezni, amely feltölti az elmét. Mindegy, hogy ki, milyen korban kezdi el a jógázást, mindenképpen jótékony hatásokat fog tapasztalni saját magán.

Részvételi díj: 24.000 Ft (amely az 12 alkalom részvételi díját tartalmazza)

Jelentkezés: csubazita@gmail.com

Helyszín
Himalájai Jóga Tradíció Központja


Himalájai jóga 50 év felett” bejegyzéshez ozzászólás

    1. Kedves Anna!
      Várjuk szeretettel, a tanfolyam indulása előtt Zita küldi a praktikus tudnivalókat. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.