Tanárképzés 2021

A képzés létszáma BETELT!

 

A Himalájai Jóga Tradíció

3 éves, 600 órás

nemzetközi tanárképzést (TTP) indít 2021 őszén

 

Kedves jövendő Tanárjelöltek!

Idén ősszel (az első időpont várhatóan szeptember 27 – október 3.) indul a Himalájai Jóga Tradíció 6. nemzetközi tanárképzése, ismertebb nevén TTP (Teacher Training Program). A mély transzformációs folyamat 3 éves képzés formájában zajlik, a Himalájai Tradíció nemzetközi tanárainak vezetésével: Szvámí Ritavan, a tradíció jelenlegi vezetője, Stoma Parker, Asuthos Sharma és más utazó tanárok, továbbá magyarországi tanárok: Daubner Béla, Mezősi Anna és Papp József részvételével.

Ha a járványhelyzet nem tenné lehetővé a személyes találkozást, a kezdési időpont változhat a lehetőségeknek megfelelően.

A program évente 15 tanítási napot foglal magába.

A képzés helyszíne: 1081 Budapest, Kiss. J. u. 4. 3/16., a Tradíció Budapesti Központja.

A tanulást a folyamat teljes időtartamára kiterjedő mentori program segíti, kisebb szádhaka csoportokban, mentorok (végzett tanárok) segítségével és jelenlétével.

A képzés azonban nem három év, hanem három szint teljesítését tűzi ki célul, ezért a tanárok a résztvevőket hosszabb részvételre is kérhetik további tandíj befizetése nélkül.

A részvétel 90 %-ot meg nem haladó hiányzás esetén fogadható el.

A három év során javasolt legalább egyszeri tartózkodás a rishikeshi asramban, vagy egy egyhetes csendgyakorláson való részvétel.

A jelentkezés előfeltétele: legalább 2 éves igazolt jógagyakorlás.

Mivel a Himalájai Jóga Tradíció hivatalos felnőttképző szervezet, az adatkezelés és a jogi ügyintézés az érvényes jogszabályokat követi.

A három éves program díja: 3000 EUR (éves fizetési ütemezésben), egy összegben való fizetés esetén 2700 EUR.

A díj magában foglalja az évi 15 napos tanítás, a külföldi tanárok esetében a fordítás és a mentori program, továbbá az évi két napos záróvizsga díját. A jegyzet és az indiai vagy magyarországi elvonulás díja külön fizetendő.

Jelentkezés: himalajaijogatradicio@gmail.com rövid fényképes jógára vonatkozó önéletrajzzal és a gyakorlási idő igazolásával.

A jelentkezést a jelentkezők sorrendjében, 30 000 Ft előleg befizetésével tudjuk fogadni. (Amely beszámít a képzés díjába.) Kérjük, hogy mindenki, aki korábban már jelezte részvételi szándékát, erősítse meg jelentkezését!

Az Egyesület számlaszáma: 10918001-00000063-61250007 (Unicredit Bank)
Az Egyesület neve: Himalájai Jóga Meditáció Közhasznú Egyesület
A megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni: 6. TTP előleg, név, lakcím és e-mail cím

Szeretettel várjuk jelentkezését!

Helyszín
Himalájai Jóga Tradíció Központja