Indiai utazás

szívbarlang_660x352Csoportos utazást szervezünk Indiába, a Swámi Ráma Szádhaka Gráma Ashramba

A spirituális úton járók életébe eljöhet az a pillanat, amikor keresési vágyuk, tisztaságszomjuk fellobban, és ez esetleg zarándoklatra, „nagy kalandra” sarkallhatja őket. Valamit keresünk. Keresünk egy tanítót, útmutatást, beavatást, lecsillapodást vagy csak az életünk értelmét.
Sok mindent tudunk tanítani mi, itthoni tanítók, de azt a „dússágot”, telítettséget, amit a Guru vonal jelent, csak ott és Ők tudják megmutatni. „A forrás” semmivel nem helyettesíthető mélysége és tisztasága vár Téged Indiában az asramban.
Szeretettel hívunk egy csoportos spirituális utazásra Rishikésbe, a Szvámi Véda Bhárati spirituális vezetése alatt álló Szvámi Ráma Szádhaka Gráma asramba. Egy kalandra hívlak, melyben magabiztos és végtelen bölcsességgel rendelkező Szvámik vezethetnek téged biztonsággal, különböző spirituális gyakorlatok, szertartások, beavatások segítségével Önmagadra találásban, a lecsillapodásban.

Az asramban Szvami Weda Bharati, Szvami Ritavan Bharati, Stoma Parker és más mantraadó tanárok segítségével, mélyedhetsz el a spiritualizmusban.
A legfontosabb közös program az ottlétünk alatt, hogy nov. 23. – dec. 2 között Szvámi Véda összehívta a Himalája tradíció mantraadó tanárait közös gyakorlásra. Ebben a 10 napban ők speciális gyakorlatokat végeznek és csendet tartanak. Ezt felerősíti Szvámi Véda, aki napi jelenlétével támogatja az ő gyakorlásukat.

Ez egy nagyon-nagyon „erős” gyakorlat lesz, ami mélyen hatni fog ránk is. Ehhez a speciális erőtérhez fogunk csatlakozni érzelmileg és fizikailag is. Olyanok leszünk, mint a jó szörfösök, akik meglovagolják a tökéletes hullámot.
A fókuszban: az ászana gyakorlás megszilárdítása, a relaxáció tökéletesítése, meditáció elmélyítése, a különböző pránajáma gyakorlatok finomítása áll, megtámogatva a 3-10 napos speciális csendgyakorlással. Ezt megfűszerezünk egy különleges, naponta ismétlődő két órás speciális tűzszertartással és Gayatri mantra használattal. Ez segít az érzelmi tisztulásban, amit ugródeszkaként használhatunk egy mantra beavatásra, vagy a már meglévő spirituális gyakorlatod elmélyítésére, tökéletesítésesre.
A fenti programokon a részvétel nem kötelező, önállóan is gyakorolhatsz a saját ritmusodban.
Akkor is jöhetsz, ha csak ismerkednél a spiritualizmussal. Ha nem mozogsz otthonosan a Himalája Jóga Tradíció gyakorlataiban, ha van kedved, gyere keddenként 17. 45-re, vagy szombatonként 17.00-ra meditálni az Aradi utcába, ezek a programok ingyenesek.
Utazás időpontja: november 16. (vasárnap) – december 6. (szombat).
Lehetőség: Ha valaki csupán 10-14 napra tud eljönni az asramba, attól még nyugodtan jöhet velünk.

Tájékoztatók a Himalája Jóga Tradíció Szívbarlang Központban:
Június 27-én 17.00-21.00 között tájékoztató és beszélgetés az Indiai útról.
Október 3-án, vagy 10-én 17.00-19.00 tájékoztató és beszélgetés az Indiai útról

A csoport vezetői: Rácz Jadzsva és Vadász Orsi

Költségek: az utazásszervezés, csoportvezetés és tolmácsolás non-profit alapon történik. Ennek megfelelően az alábbi költségek várhatóak:
• vízum 16 000 Ft egyéni ügyintézéssel, + 5.000 Ft az iroda által intézve.
• repülőjegy 148-178 000 Ft –a ttól függően, mikor fizeted
• reptéri transzfer oda-vissza 6000 Ft/ fő
• az asramba az ott lét teljes ellátással 25 USD/ nap
• a 10 napos tűzszertartás sorozat kb 2-3 000Ft/ fő a résztvevők létszámától függően

Ez összesen jelenlegi USD-vel számolva kb: 300. 000 Ft – ha minden programon részt akarsz venni és az utolsó pillanatban fizeted a repjegyet.
Az asramba teljes ellátást kapsz, nagyon finom, bőséges vegetáriánus ételeket kapunk.

Jelentkezési, fizetési feltételek:
Augusztus 31-ig: 30 .000 Ft/ fő előleggel– útlevél szerinti név szükséges! Ez foglalóként is szolgál, tehát lemondás esetén nem jár vissza.
Október 31-ig: a teljes összege a repjegynek

25 foglalt csoportos helyünk van, a jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk elfogadni.

Vízum ügyintézéshez szükséges dokumentumok:

Irodán keresztül a beadandó anyagokat legkésőbb október 15-ig lehet behozni.

További információk: http://www.indianembassy.hu/?page_id=275

Biztosítás: 12.100 HUF / fő / teljes időszak (QBE Atlasz biztosítóval)

Útvonal: Budapest – Isztanbul – Delhi – Isztanbul – Budapest

Jelentkezés: Diószegi Ilona (himalájai jógaoktató) 30/ 820 – 4290; 354-1849, di@t-online.hu, 1065-Budapest, Nagymező u. 47.

Fakultatív programok:

  1. Speciális hegyi túra akár soknapos
  2. Egésznapos buszos kirándulás Devprayag-hoz (az Alakananda és a Bhagirati folyók találkozása, ahonnan a folyamot Gangesznak hívják) és a 3000 éves Vashishta meditációs barlangban meditáció.
  3. Többnapos látogatás Tarkeshwarba. A Himalájában 2.600 m magasságban, festői szépségű cédrusok között található apró és puritán asram és meditációs szentély. Egésznapos hegyi túra és Swami Rama szülőházának meglátogatása Toli-ban. Hálózsák és túrabakancs feltétlenül szükséges.
  4. Egésznapos buszos kirándulás a Surkanda Devi templomhoz a Himalájában
  5. Többnapos ayurvédikus tisztító kezelés (pancha karma) a Himalyan Institute Hospital Trust Ayurvéda Központjában.
  6. Többnapos dzsipes túra a Himalájába, szakrális helyszínek meglátogatása (Ukimaath – a Kedarnath-i templom téli menedékhelye, Kalimath – Káli templom a Kali folyó mellett, Swami Kartik Templom – gyalogos ösvényen megközelíthető 3000 méteres hegycsúcson található magányos templom, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Himalája 7-8.000 méter magas vonulataira, Tungnath Templom – a világ legmagasabban fekvő, 4000 méter magasságban található temploma, Triyuginarayan Templom – Shiva és Parvati mennyegzőjének színhelye, Deoria…
  7. Rafting a Gangesz folyón a Himalája hegyei között (fél, egész, vagy többnapos kirándulás)

További információ:
Rácz Jadzsva,
Himalája Tradíció tanára, pszichodráma vezető, integratív terapeuta, buddhista tanító
Tel.: 06 30 61 62 924
raczjenoivan@gmail.com, www.pszichodram-onismeret.hu

Vadász Orsi Himalája Tradíció tanára
ovadasz@gmail.com 06 30 51550 64

Térkép nem érhető el

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.