Integrált Himalaja jóga, az elengedés művészete

14 alkalmas tanfolyam

Az indulás időpontja: 2017. szeptember 10-től

Tanfolyam időpontok: keddenként, 18.00-19.50

Oktató: Frankó-Csuba Dea

Túl vagyunk a tavaszi nagytakarításon kívül belül, ideje elkezdeni az építkezést, teret adva az új dolgok születésének. Gyakorlásunk célja, hogy engedjünk új, belső  mintázataink megszületésének, a fejlődésnek és a tisztulásnak.

Tanfolyamunk középpontjában a régi, feleslegessé vált sémák elengedése, az ezekből eredő feszültség oldása és az új, friss energiák befogadása áll. Az érzelmi és mentális tisztó gyakorlatok mellett a tavasz beköszöntésével foglalkozunk a fizikai test tisztításával, méregtelenítésével és erősítésével is.

Részletesen foglalkozunk az ászanák pontos kivitelezésének finomságaival, hogy a megkövült mentális mintázatainkat fizikai szinten, a test nyitásával, erősítésével és nyújtásával oldjuk.

Fejlett pranayama gyakorláson keresztül simítjuk ki az érzelmi elakadásokat és kriyák, energetikai tisztító gyakorlatok segítségével engedjük el a testünkben és elménkben letárolt feszültséget.

Várunk szeretettel, ha úgy érzed eljött az idő egy mély és őszinte átalakulásnak!

Részvételi díj: 24.000 Ft (ez a 3,5 hónapos folyamat teljes díja, ami két ingyenes alkalmat tartalmaz a szabadságokra való tekintettel)

Kérjük, hogy regisztrációs szándékodat a jelezd az alábbi jelentkezési felületen, vagy a dea.franko.csuba@gmail.com emailcímen.

Helyszín
Himalájai Jóga Tradíció Központja


Jelentkezés

Foglalás zárva erre az eseményre.

Integrált Himalaja jóga, az elengedés művészete” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Tisztelt Tanító!

  Érdeklődni szeretnék, hogy Az elengedés művészete tanfolyamba be lehet- e még csatlakozni?

  Köszönettel
  Persik Tünde

  1. Kedves Tünde!

   Várom szeretettel a programon, a cím: Karmayoga, Budapest, Böszörményi út 44, 1126
   Hétfőn 18:00-20:00 között.
   Üdvözlettel,
   Dea

  1. Kedves Éva!
   A következő tanfolyamom a Himalájai Jóga központban indul, a Kiss József u. 4 szám alatt. Január 17-én kedden lesz az első alkalom, 12 héten keresztül este 18:00-tól 19:50-ig.
   Amennyiben szeretne jelentkezni, kérem az alábbi mezőben adja meg az emailcímét és elküldöm a részleteket!

   Csodás hetet, Dea

 2. Kedves Dea!
  A kérdésem a következő: abszolut kezdőként lehet-e jelentkezni a 2017. 01. 17-én induló tanfolyamra és van még férőhely?

  Üdvözlettel,
  Klára

 3. Kedves Klára! Lehet kezdőként is csatlakozni, a következő tanfolyamon az alapokat is átvesszük! Várom szeretettel! Dea

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.