Jóga és ájurvéda workshop a gyógyulásért

2019. január 27., február 10., február 23., 10.00-11.30, 12.00-13.30

A Himalájai Tradíció Központjában 6 alkalmas, egyenként másfél órás workshop-sorozatot indítunk, amely felöleli a holisztikus terápia leírását, a betegségek rövid áttekintését, a tünetek és okok vizsgálatát. A jóga eszközei közül ászanák, mudrák, pránajámák és meditáció segítik az egészség visszaszerzésének legtermészetesebb útját a mindennapi életviteli és étkezési tanácsok mellett.

Egy-egy alkalomra is lehet csatlakozni!

Kérünk, hogy kényelmes gyakorlóruhát, jegyzeteléshez szükséges eszközt hozz magaddal!

Január 27. 10.00-11.30 – cukorbetegség

Január 27. 12.00-13.30 – daganatos betegségek

Február 10. 10.00-11.30 – női betegségek

Február 10. 12.00-13.30 – asztma és allergia

Február 23. 10.00-11.30 – fejfájás és migrén

Február 23. 12.00-13.30 – alvászavarok és stresszbetegségek

A workshopra a megnevezett problémákkal küzdő pácienseket és a jóga terápiás használata iránt érdeklődő jógatanárokat egyaránt várunk.

Jelentkezés: info@kny.hu

Részvételi díj: 6 x 3000 Ft, egy összegben fizetve 15 000 Ft.
A helyszínen készpénzben fizetendő.

Helyszín: 1081 Kiss J. u. 4. 3/16. 138-as kapucsengő.

A workshopot vezeti: Chandrika Chaitanya

 A nevem Chandrika Chaitanya.Védikus szerzetes vagyok, a Shri Bajaranga Bali Mandiram védikus templomnak és a Sadhanalaya ashram védikus templomának a papja. 

Életem során mindig is nagyon érdekelt az egészség és az emberek jóléte, így mondhatom, hogy rajongok az emberi test mély tudományáért mindenféle szemszögből. 

Tanultam ápolást, orvostudományt és tradícionális ajurvédikus orvostudományt. 

Professzionális munkám során mindig is kapcsolódtam az egészség, az orvoslás világához. Tapasztalt ismerője vagyok az ájurvédikus orvostudománynak, 1987 óta azon munkálkodom, hogy ennek a tudásnak a nagyszerű jótékony hatását eljuttassam azokhoz, akik szeretnék az egészségüket és jólétüket potenciálisan jobbá tenni. 

A tantra és a jóga tudományát is tanulmányoztam, továbbá jól ismerem a marmaterápiát, mely a marmapontokon keresztül a szervezet egyensúlyát és az egészség helyreállítását teszi lehetővé. 

Ezt a munkát kombinálva használom a csakrák misztikus tudományával, valamint a személyes energia fejlesztésével és kontrollálásával. Ez a munkamódszerem a pácienseimmel. 

Adtam ájurvédikus formációs kurzusokat, valamint különféle hosszúságú szemináriumokat az általános ájurvéda, az ájurvédikus masszázs, az Ayurthai masszázs, az alkalmazott ájurvédikus terápiák témákban. Ez utóbbi az emésztőrendszer, a légúti és az oszteoartikuláris területeket érinti legfőképp. 

Kurzusokat és konzultációkat Spanyolországban, Costa Ricán, Indiában és Magyarországon tartottam. Indiában, Rishikeshben, a Himalája lábánál immáron 10 éve tartok ájurvédikus konzultációkat. 

A tanulmányaimat mindig a Mesterem vezette és vezeti, akinek örök hálával és köszönettel tartozom. Vele közösen írtunk egy könyvet, melynek címe: “Ájurvédikus emésztési terápia a gasztrointesztinális rendszerre és a hozzátartozó stresszre”.

Helyszín
Himalájai Jóga Tradíció Központja


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.