Jóga nidrá és meditáció

Időpont:2018.10.04-től

10 alkalmas tanfolyam.

Időpont: 2018. október 4-től csütörtökönként, 18:00-19:30
Helyszín: 1027 Budapest, Jurányi u. 1-3. IV. em. – Jurányi ház / Grabó 100-as terem

Oktató: Márk Tamás

A mélyrelaxáció
A jóga nidra nem csupán relaxáció. A jóga nidra egy csodálatos utazás a mélyebb tudatállapotokba, az elengedés művészete, az én nélküli megélés lehetősége, a tiszta létezés tapasztalata. A jóga nidra állapotának eléréséhez használt, szisztematikusan egymásra épülő vezetett relaxációs technikák megtapasztalására és gyakorlására lesz lehetőség a tanfolyamon.

A meditáció
Helyes ülés, helyes légzés, helyes ellazulás, helyes koncentráció. Hely, idő, elhatározás. Szisztematikus gyakorlatok és gyakorlás. A többi történik magától.

A tanfolyamon a praktikus, gyakorlati ismeretek és az elméleti háttér mellett elsősorban a közvetlen megtapasztalásra helyezzük a hangsúlyt.

“Amikor a meditáló léte belsőbb szintjeinek mélyére hatol, feltárva belső életének ismeretlen dimenzióit, akkor szüksége van egy szisztematikus és tudományos módszerre, mely képes elvezetni őt a tapasztalás következő szintjére. Ezután képes túljutni a tudattalan elme összes rétegén és megerősíti magát saját alapvető természetében.” Szvámi Véda Bhárati: Mantra és meditáció (részlet)

Részvételi díj: 9.900 Ft (10x80perc)

Jelentkezés írásban és a részvételi díj befizetésével.
Jelentkezés és bővebb információk: mark.tamas@gmail.com

A gyakorláshoz szükséges felszerelést (jógamatrac, takaró/pléd a relaxációhoz, meditációs üléshez párna/pléd, könnyű, laza ruházat) a résztvevőknek saját maguknak kell hozniuk. A tanfolyam ideje alatt egyes eszközök helyszíni tárolása valószínűleg megoldható lesz.

A jelentkezés visszamondása esetén az részvételi díj összege nem jár vissza, azonban 2018-ban, általam szervezett egyéb jóga programokon felhasználható.

Helyszín
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.