Silence: Csend és böjt elvonulás

2019.04.04-07-ig Pannonhalmán
csütörtökön 12.00 órától vasárnap 11.00 óráig

4 napos csendelvonulás a Himalájai Tradíció jóga gyakorlásának rendszere szerint                                                                 

A táborban mód nyílik a saját testünk, légzésünk és elménkre való fókusz  elmélyítésére, a testi érzetek finomítására a vezetett ízület lazító gyakorlatok, ászanák, relaxáció,mantragyakorlás és meditációt célzó gyakorlatok által.

A csend és a közös elmemező támogató jelenlétében tapasztalataink, gyakorlásunk tovább finomodik, és ez inspirációt nyújt az otthoni jógázás és a hétköznapi feladatok békés, örömteli elvégzése kapcsán is.

A táborban az étkezés is mélyíti a tisztító folyamatokat: 3 napos kecsari kúrát  végzünk,amikor ghee, basmati rizs-gyömbér-vöröslencse-fűszerekből álló ízletes ételt fogyasztunk, tetszőleges mennyiségben,mely monodiétás böjti lelkigyakorlat és mélyen ható testi tisztítás egyben. 

Szállás: A pannonhalmi Szent Jakab Házban lesz a szállásunk. A közeli Arborétum és a tiszta, csendes környezet segíti a feltöltődést és erőgyűjtést.

Ára: 46.000.-

Jelentkezési határidő: 2019.03.03.

Tartja Kornhoffer Tünde himalájai jógatanár

 Érdeklődni kornhoffer.tunde@hotmail.hu 06 20 2648449 számon lehet

Maximum 25 főt tudunk fogadni, így a jelentkezésre a foglaló 20.000 ft, melyet lemondás esetén 03.03.-ig teljes összegben visszafizetünk, utána a határidőn túl már nem.

 

Helyszín
Pannonhalma, Szent Jakab szállás