Szanga Találkozó Rishikeshben

Kedves Ahymsin Szanga tagok!

A 2016-os Szanga összejövetel Február 21. és 26. között kerül megrendezésre a Swami Rama Sadhaka Grama (SRSG) Ashramban.

Azért gyűlünk össze, hogy hála felajánlásként tiszteletünket fejezzük ki Szvámi Véda iránt, hogy továbblépjünk a szádanánkban és kaljana mitraként gondoskodjunk egymásról. Szvámidzsi iránymutatásának megfelelően az összejövetel témája: “Elérhetem a Szamádit?”

Szvámi Ritavan Bharati, az Asram Pramuk és más szenior tanárok is jelen lesznek az összejövetelen. Lesznek előadások, csoportos beszélgetések, megosztás, friss információk, imádságok, hatha, pránajáma, meditációs ülések, az Ahymsin Vezetőtestületének megválasztása stb.

A tervezett program 21-én reggel kezdődik és 26-án este ér véget. Kérjük, hogy részvételed esetén a program teljes ideje alatt maradj a gyakorlás helyszínén és végy részt minden programon.

sadhaka_grama_asram_660x352

A regisztrációt az összejövetelre 2015. Szeptember 1-én nyitjuk meg. Sajnos a rendelkezésünkre álló férőhelyek száma korlátos, ezért a regisztrációkat jelentkezési sorrendben tudjuk elfogadni a befogadóképességünk határáig. Szeptember hónapban a beavatottaknak lesz lehetőségük regisztrálni, ezt követően mindenki számára nyitott a regisztráció.

A Szanga Találkozóval kapcsolatos, egyénileg beadott érdeklődéseket az ahymsin@ahymsin.org emailcímen várjuk és amint lehet felvesszük az érdeklődőkkel a kapcsolatot. Az emaileket érkezési sorrendben dolgozzuk fel.

A levélben az alábbi adatokat kérjük feltüntetni:

1. Név
2. Email cím
3. Állandó lakhely szerinti ország
4. Nem (ez segíts a szobabeosztásnál)
5. Kaptál már mantra beavatást? Ha igen, kérjük add meg a beavató tanárod nevét.
6. Az érkezés és távozás tervezett időpontja

Kérlek tudatosítsd, hogy a leveled még nem számít jelentkezésnek, csak előjegyzésbe kerülsz.

A GURU VONAL SZOLGÁLATÁBAN,

Shi Hong

Alelnök, AHYMSIN

Helyszín
Indiai ashramok: Swami Rama Sadhaka Grama Ashram


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.