Szanga találkozó

Nagy örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy a  Himalájai Jóga és Meditáció Közhasznú Egyesületnek –felajánlott adomány és az évek alatt gyűjtögetett pénzből – végre sikerült OTTHONRA lelni, és egy új EGYESÜLETI tulajdonú JÓGAKÖZPOTOT létrehozni.

Jó közlekedéssel, mégis csendes helyen, bár a harmadik emeleten, de jól alakítható (három szoba egybenyitásával, 70m2-es jógaterem) 103 m2-es lakást vásároltunk.

Március elsején vesszük át a régi tulajdonostól az ingatlant. Szeretnénk, ha MINDENKI, de legalábbis minél többen el tudnátok jönni az üres lakásban rendezendő szanga találkozóra.

2016 március 5-én, szombaton, 15 órától várunk mindenkit szeretettel, viszont a munkanap miatt később érkezőkre tekintettel a program 17.30-tól kezdődik:

17.30 Mezősi Anna beszámolóját hallhatjátok a rishikesi útról és Szanga találkozóról

18. 00 Közös meditáció

Várjuk ÖTLETEITEKET, JAVASLATAITOKAT és esetleges felajánlásotokat, vagy adományotokat. Március 10-én már szeretnénk is megkezdeni a felújítást, hogy a következő TTP-re már ne kelljen termet bérelnünk.

A pontos cím: 1081 Budapest, Kiss József u. 4. sz. 3. emelet 16. ajtó   (a Blaha Lujza tértől a Keleti Pu. felé sétálva a második utca jobbra)

Kapucsengő: (ha működik) 132

Mi viszünk rezsót, fazekat, papírpoharakat és teákat, ti pedig hozzátok el az ülőpárnátokat, hogy egy kis elcsendesüléssel, létrehozzuk azt a rezgést, ami az eddigi áldást megtartja a felújítás során is.

Szeretettel várunk benneteket:

a Vezetőség

Helyszín
Magyarországi Himalájai Jóga Központ


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.