Szangha találkozó az SRSG-ben

Kedves Zarándok a Fényúton,

Ahogy Déva bhúmihoz, a szentek földjéhez vezető zarándokutad megtervezésének végéhez érsz, kérlek, állj meg egy pillanatra központosítani, elengedni, lélegezni, kapcsolatba kerülni szent sorsoddal és a szeretet és a fény útjával. Engedd, hogy a szeretet örök lelke emelkedjen és vezessen utadon Gondviselés Anya és a Guru fénye áldásával. Őrizd meg kapcsolatod szent neveddel és az adzsapa-dzsapával bárhol is jársz. És amint összegyűlünk a Szvámí Ráma Szádhaka Gráma szent helyén, újra felajánljuk magunkat az élet jelentős céljainak és megújítjuk szándékunkat erre az életre. A havan, a csoportos meditáció, az ösztönző megosztások, a csend meg fogják nyugtatni elmédet és szívedet, hogy újraébredjen a szeretet örök fénye, mint kedvesség, együttérzés és nyugodt belső béke. Ahogy végső előkészületeidet teszed, tekintsd át az emlékeztető jegyzetet, amelyet a program felelőseitől kapsz, akik az asramban készülnek a fogadásodra. Keresd őket nyugodtan felmerülő kérdéseiddel.

„Határozd el idén, hogy csökkented a fájdalmat a földön a meditáció erején keresztül” - ahogy minket Szvámí Véda emlékeztetett.

A Tradíció minden szeretetével és fényével,

Szvámí Ritavan Bháratí

Kérlek, vedd fel a kapcsolatot az AHYMSIN Irodával az ahymsin@ahymsin-org-on, hogy regisztálj és információt kérj. Még több információért nézd meg az An invitation to Return Home – AHYMSIN Sangha Gathering oldalt.

Térkép nem érhető el

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.