Szanghatalálkozók péntek esténként

Szanghatalálkozók online a Himalájai Jóga Tradíció virtuális tantermében!

2021-ben péntek esténként a szokásos időpontban, 18:00-tól 21:00-ig folytatódnak a szangha találkozók. Az első félévben Szvámi Véda tavaly megkezdett Siva-szútrák előadás-sorozatát vetítjük, egyelőre továbbra is online üzemmódban, a Zoom rendszerén keresztül.

Kód: 200512
Meeting ID: 9553475425
 

A Zoom-hoz való csatlakozás módját bővebben itt találod >> >>

 

Ez a program ingyenes, adományokat elfogadunk.

Mi is az a szangha?

A szangha egy szanszkrit szó melynek jelentése: összejövetel, társaság, közösség, egyesület, egyesülés, társulás, társulat. Történetileg a felszentelt buddhista szerzetesek és szerzetesnők közösségeinek megnevezésére szolgált.

A szangha a jógához is szorosan kötődik. A jóga ösvényén járók közösségei elősegítették és elősegítik a viszonylag tapasztalatlanabb, kezdő jóga-gyakorlók könnyebb asszimilációját a jóga-kultúrába, ugyanakkor a tapasztaltabb tanárok, tanítók és jógik nagyobb körben tudják ismereteiket, tudásukat, tapasztalataikat átadni a szádhakáknak.

A jóga szanghák segítik, támogatják a tanulási folyamatot, a korlátokat és határokat lebontva közelebb hozzák egymáshoz a gyakorlókat és előmozdítják a valódi spirituális gyakorlás folytatását.

Térkép nem érhető el