Nyári csend elvonulás

Szeretnénk törekedni, hogy eljussunk az anyaméhbe, amelyből az alapvető gondolataink és érzelmeink kiáradnak, Csend Anya méhébe.” Szvámí Véda Bháráti (Csend) 

Végre lecsengett a tavaszi kényszerpihenő és szabadon tervezhetjük a nyári programjainkat. Budinszky Gabriella, Diószegi Ili és Frankó Csuba Dea nyári csend elvonulása kiváló alkalom, hogy pótoljuk az elmaradt tavaszi találkozásokat. 

Csatlakozz hozzánk, hogy együtt tapasztaljuk meg a pannonhalmi csend nyári arcát!

Dátum: 2020 augusztus 15-18.  

Helyszín: Szent Jakab ház, Pannonhalma

Díj: 59.000 Ft 

A csendgyakorlat 3 napja a belső utazásról szól, de lesz lehetőséged elmerülni a természet, a környező mezők és dombok szépséges hullámaiban is. Mindhárom napra vezetett programmal készülünk, amelynek keretében foglalkozunk a fizikai és a finomtest igényeivel egyaránt. 

Az elvonulás segít, hogy meglásd és meghalld a fizikai és finomtest halk szavát, észrevedd a téged tápláló és a számodra káros hajlamaidat és ezáltal megtanuld tudatosan formálni a belső folyamataidat, hogy azok egyre kifinomultabb irányba vigyék a személyiségedet és életedet. 

Jelentkezési szándékodat e-mailben jelezd és erősítsd meg az előleg átutalásával, az alábbi részletek szerint:  

Regisztráció: Frankó Csuba Dea, dea.franko.csuba@gmail.com 

Előleg összege: 29.000 Ft

 

Számla adatok az utaláshoz:

Himalájai Jóga Meditáció Közhasznú Egyesület
10918001-00000063-61250007 (Unicredit Bank)

Fontos! Az utalás megjegyzés mezőjében jelöld meg a lakcímet, amire a díjról szóló számlát kiállíthatjuk. A számlát elektronikus úton küldjük, ezért kérünk tüntesd fel az e-mail címedet is. 

 

Várunk benneteket sok szeretettel! 

Helyszín
Pannonhalmi Főapátság Szent Jakab Háza


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.