Nyári csend elvonulás

Időpont: 2018. június 1. – június 4. 
 
Ha úgy érzed szeretnél kiszakadni a zajos hétköznapok sodrából és a külvilág diktálta tempóból, várunk szeretettel a csend elvonulásunkon! A négynapos program lehetőséget kínál, hogy a csendre hangolódva megtapasztald a benned lakozó életerőt és teret hozz létre magadban, amiben új dolgok születhetnek. 
 
A csend óriási gyógyító erő. Segít, hogy közelebb kerülj magadhoz, tudatára ébredj azoknak a részeidnek, amelyek gyógyulásra vágynak, vagy éppen azoknak a képességeidnek, amelyek hosszú ideje várják, hogy kibontakozhassanak. A négynapos programon vezetett jóga, relaxációs, pránajáma és meditációs gyakorlatokon vehetsz részt, amit segítenek a fizikai és lelki harmóniád megteremtésében és a tudatosságod fejlesztésében. 
A csendgyakorlatnak a pannonhalmi apátság elvonulóhelye ad otthont, a felfrissülésről és feltöltődésről pedig a gyakorlások mellett fantasztikus vegetáriánus ételekkel és gyógyító teakeverékekkel is gondoskodunk.
 
Részvételi díj: 46.000 Ft 
Helyszín: Szent Jakab Ház, Pannonhalma, Vár 1. (Megközelítés: A Dózsa György út felől, a Cseider völgyön keresztül.)
 
Jelentkezésedet a dioszegi66@gmail.com emailcímen várjuk. Kérünk, hogy részvételi szándékodat 26.000 Ft helyfoglaló átutalásával erősítsd meg. (Számla szám: Frankó Csuba Dea 10403301-66485056-56511006) További kérdések esetén örömmel állunk rendelkezésedre a fenti emailcímen, vagy a +36-30-436-5433 telefonszámon. 
 
Várunk sok szeretettel! 🙂 
 
   

Helyszín
Pannonhalmi Főapátság Szent Jakab Háza


Jelentkezés

Foglalás zárva erre az eseményre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.