Ingyenes telihold meditáció

Szeretettel várunk október 1-jén csütörtökön a következő telihold meditációra.

A programhoz személyesen a Kiss József utcai központban és online Zoomon is lehet majd csatlakozni

“Hisz bármi amit az elmével újra meg újra megteszel, az az elme szokásává válik. És az elme ily módon újra felfedezi majd eredeti fénnyel telített, nyugodt, csendes tiszta természetét.” (Szvámi Véda, Budapest, 2012.06.17)

A gyakorlást vezeti: Zsolnai Andrea

Tervezett program: 

 • 19:45 – 20:00 érkezés
 • 20:00 – 21:00 rövid átmozgatás és relaxáció
 • 21:00 – 22:00 telihold meditáció

A részvétel ingyenes, adományokat szívesen fogadunk.

Információkat a csatlakozás módjáról itt találtok >> >>

Azzal, hogy az elmét egyhegyűvé teszitek és befelé fordítjátok, s a fény és az élet forrásához mentek, amely a bennetek lévő élet forrása, a tudatosság középpontja, hatalmas örömet tapasztaltok meg. Ekkor élvezni tudjátok a világot, a világ minden dolgát." (Szvámí Ráma)

Szvámi Véda arra hív téged, hogy ülj vele közös meditációban egy órát, bárhol is vagy, akár otthon, akár a barátaiddal. Szívesen látunk teljesen kezdőket és haladó gyakorlókat, nem-beavatottakat és beavatottakat is. Ha nehézséget okoz egy egész órát egy helyben ülnöd, maradj csak annyit, amennyit tudsz. Ahogy Swamiji mondja: “Tartsd meg az elme csendjét az után is hogy felkeltél..

Javaslatok a telehold meditációhoz:

A következő üzenetet küldi Szvámi Véda Bhárati minden telehold meditáció résztvevőnek és különösképpen azoknak, akik ilyen csoportokat vezetnek:

A mantrákat a tradíciónkban nem véletlenszerűen választjuk, hanem erre felhatalmazott és beavatott tanítók adják át őket. Azok, akik nem kaptak a tradíció szerinti mantrát, a következőket használhatják:
1. So Ham
2. A kedvenc istenséged neve
3. Akik nem hisznek egyikben sem, használhatnak bármilyen lélegzetfigyelési/számolási módszert

Kérlek kerüld a Szvámi Ráma vagy Szvámi Véda tetszőleges felvételén hallható mantrák meditációs használatát. A nem beavatottak olyan felvételt használhatnak, ami megfelel a fenti három útmutatásnak.

 

Helyszín
Himalájai Jóga Tradíció Központja


Ingyenes telihold meditáció” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Sziasztok! Szeretnék jelentkezni a telihold meditációra (03.31.). Kell jelentkezni? Elég, ha ide megírtam? Köszönöm. Szilvi

  1. Kedves Szilvi!

   A telihold meditációra nem kérünk jelentkezést, várunk szeretettel! 🙂

 2. Kedves Puskás Kata Szidónia!
  Az interneten keresztül találtam ezt a lehetőséget. Örömmel venném, ha részt vehetnék én is ezen különleges az alkalmon. Ilyen meditáción még nem vettem részt. Érdeklődöm, hogy vehetnék részt én is, milyen tárgyi és anyagi feltételei vannak?
  Üdvözlettel:
  Vörös Erika

 3. Kedves Erika!

  A telihold meditáció a Himalájai Tradíció ingyenes programja, várjuk szeretettel. Felszerelés van a Központban, viszont saját eszközöket is lehet használni, öltöző, zárható szekrények is találhatók 🙂

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.