Kezdő és újrakezdő himalájai jóga

Időpont: vasárnaponként, 18.30-20.15

Oktató: Uzinger Nikolett

Bejelentkezés: uzinger@yahoo.com

A gyakorlás ára: 2 000 Ft/fő/alkalom

Az Egyesület neve: Himalájai Jóga Meditáció Közhasznú Egyesület
Az Egyesület számlaszáma: 10918001-00000063-61250007 (Unicredit Bank)
Megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni: név, lakcím, e-mail cím és a tanár neve

Zoom terem belépés:
 
 
 
Felhívjuk figyelmeteket, hogy a Zoom ismét várószobás lett, így kérünk időben csatlakozzatok, hogy az oktató be tudjon engedni titeket az alkalomra és pontosan tudjatok kezdeni.
 

Vasárnap esténként lehetőséget teremtünk önmagunknak, hogy a jóga művelésén keresztül feltöltődjünk, befelé figyeljünk. A kezdő és újrakezdő jógaórán a Himalájai Jógatradíció integrált elemei által adjuk át magunkat a csendes pillanatoknak újra és újra, hogy megtapasztalhassuk azt a jelent, ami összekapcsol bennünket a gyakorlás alatt és azon túl is.  

 

 

Helyszín
Himalájai Jóga Tradíció Központja


Kezdő és újrakezdő himalájai jóga” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Kedves Himalaja Jóga Központ!

    Ma voltam életem első óráján. Nagyon kíváncsian vártam mi fog történni mi lesz az eredménye. Reggel mikor felkeltem nagyon fájt a nyakam a hátam és a gerincem környéke. Sajna már majdnem szokásos állapot reggelente nálam 26 évesen. Feleségem már rágta a fülemet, hogy el kéne mennem mozogni valamit. Sajna munka és tanulás mellett nem annyira egyszerű, de ma reggel éreztem. Éreztem, hogy ha törik, ha szakad tennem kell valamit. Gondoltam kipróbálom a jógát. Már 1-2 éve érik bennem a gondolat, de valamiért mindig volt valami indokom, hogy miért nem tudok elmenni. De ma már nem volt indok. Jó a tanulás igen, de rájöttem, hogy választanom kell. Elmegyek és kipróbálom, és reménykedek segít a nyakamon és a többi fájó pontomon. Vagy esetleg maradok az ágyban/székben és egész nap görnyedek és nyögök nagyokat. Szerencsére jól döntöttem. Elmentünk a feleséggemmel Bajnok Panni órájára és valami fantasztikus volt. Nem volt eröltető, de valahogy úgy átmozgatott amit nem tudok szavakban kifejezni. Érzem a különbséget a reggeli állapotom(mind testi mind lelki) és a mostani között. Nagyon szépen köszönöm Panninak a segtséget és a foglalkozást a testemmel és a lelkemel. Találkozunk jövőhéten vasárnap.

    Köszönettel és már kevésbé merev izmokkal
    Máté Péter

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.