Vasárnap esti feltöltődés jógával

Időpont: január 12-től vasárnaponként – 18:30 – 20:15

Oktató: Uzinger Nikolett

Bejelentkezés: uzinger@yahoo.com

A gyakorlás ára: 2 000 Ft/fő/alkalom

Vasárnap este, mikor már magunk mögött hagytunk egy mozgalmas hetet, de még nem kezdtük meg az újat, jól esik megengedni egy kis énidőt magunknak, amikor is a jóga művelésén keresztül feltöltődhetünk, befelé figyelhetünk. A kezdő jógaórák során közösen adjuk át magunkat a pillanatnak újra és újra, hogy élvezhessük azt a jelent, ami összekapcsol bennünket az óra alatt és azon túl is.

A gyakorláshoz nem szükséges semmilyen korábbi tapasztalat,előképzettség. Csupán kényelmes ruhát hozzál magaddal kérlek, amiben szabadon tudsz mozogni.  🙂

Várlak szeretettel!

 

 

Helyszín
Himalájai Jóga Tradíció Központja


Vasárnap esti feltöltődés jógával” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Kedves Himalaja Jóga Központ!

    Ma voltam életem első óráján. Nagyon kíváncsian vártam mi fog történni mi lesz az eredménye. Reggel mikor felkeltem nagyon fájt a nyakam a hátam és a gerincem környéke. Sajna már majdnem szokásos állapot reggelente nálam 26 évesen. Feleségem már rágta a fülemet, hogy el kéne mennem mozogni valamit. Sajna munka és tanulás mellett nem annyira egyszerű, de ma reggel éreztem. Éreztem, hogy ha törik, ha szakad tennem kell valamit. Gondoltam kipróbálom a jógát. Már 1-2 éve érik bennem a gondolat, de valamiért mindig volt valami indokom, hogy miért nem tudok elmenni. De ma már nem volt indok. Jó a tanulás igen, de rájöttem, hogy választanom kell. Elmegyek és kipróbálom, és reménykedek segít a nyakamon és a többi fájó pontomon. Vagy esetleg maradok az ágyban/székben és egész nap görnyedek és nyögök nagyokat. Szerencsére jól döntöttem. Elmentünk a feleséggemmel Bajnok Panni órájára és valami fantasztikus volt. Nem volt eröltető, de valahogy úgy átmozgatott amit nem tudok szavakban kifejezni. Érzem a különbséget a reggeli állapotom(mind testi mind lelki) és a mostani között. Nagyon szépen köszönöm Panninak a segtséget és a foglalkozást a testemmel és a lelkemel. Találkozunk jövőhéten vasárnap.

    Köszönettel és már kevésbé merev izmokkal
    Máté Péter

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.