Vasárnap esti relaxáció és meditáció – ingyen

Oktató: Bajnok Panni (Elérhetőség: bajnok.panni@gmail.com vagy 30/3341436)

Kezdő időpont: 2017. szeptember 10. (vasárnap)

Mindannyian szeretnénk a lehető legboldogabb életet élni. De mit is jelent ez számunkra? Hogyan tudunk a saját életünkben boldogságot teremteni? Mire van szükségünk? Milyen nehézségeink vannak? Hogyan akadályozzuk önmagunkat? A válaszok mind ott vannak bennünk, egyet kell csupán tennünk, megtanulni lehorgonyozni a figyelmünket ott, ahol az életünk történik, vagyis az “itt és mostban”.

Hogyan tud segíteni a jóga?

A jóga a tudatosság fejlesztéséről szól. Megtanuljuk az elménket újra és újra visszahívni a jelen pillanatba, érzékelni önmagunkat, a saját határainkat, szükségleteinket és egy kicsit nagyobb elfogadással, szeretettel fordulni afelé, amit önmagunkban tapasztalunk. A jóga egy kilépést kínál a minket örökösen körülvevő drámából. Egy helyet, ahol rendben vagyunk, úgy ahogy vagyunk. Ahol letehetjük a feladatainkat, a vállunkat nyomó terheket és csak lélegezhetünk.

Ahol megtapasztalhatjuk, hogy valójában szabadok vagyunk.

A Himalájai Jóga Tradícióban gyakorlók a világ minden táján hetente egy időpontban közösen meditálnak. Magyarországon ez az időpont vasárnap este 21 órára esik. 2017. június 25-én és július 2-án vasárnap estelehetőség nyílik vezetett meditáción keresztül ismerkedni a Himalájai Jóga legértékesebb tanításával, a meditálással.

Gyakorlati tudnivalók:

  •  A teremben 19:00-tól Hatha jóga gyakorlás folyik, amelyhez csatlakozni itt tudsz
  • Kérlek, hogy csendben érkezz meg, öltözz át (női öltöző balra, férfi jobbra), igyál teát 
  • A teremben minden van, csak kényelmes ruhát hozz magaddal, amiben kényelmesen tudsz a földön vagy széken ülni.

 

Kérdés esetén keress nyugodtan.

Helyszín
Himalájai Jóga Tradíció Központja


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.