Oktató képzés 2014-2017

2014 októberében, újra indul a Himalájai Jóga Tradíció hároméves nemzetközi oktatóképzése…

oktato-kepzesA program kivételes lehetőséget kínál, hogy tapasztalt, nemzetközi és hazai tanítók vezetése mellett merítkezz meg a Himalájai Jóga Tradíció több ezer éves tanításaiban. A folyamatnak köszönhetően, jóga oktatóként mások spirituális fejlődésének hiteles kísérőjévé válhatsz.

A program támogatja a jóga útján szerzett korábbi tapasztalataid, ismereteid rendszerezését, bővítését, valamint a személyes gyakorlásod elmélyítését is. A képzés szisztematikus megközelítése segít abban, hogy a jógafilozófia, valamint a gyakorlás különböző aspektusai a hétköznapjaid részévé váljanak.

A képzés felöleli a jógafilozófia, jógapszichológia, a személyes szádhana (gyakorlás), az önismeret, az érzelmi tisztítás, az anatómia, fiziológia, a holisztikus egészség, az ászanagyakorlás, a finomtesti gyakorlatok, valamint az oktatás módszertanának főbb témaköreit.

  Program bemutatása

  A Himalájai Tradíció három éves oktató képzése mély és gyakorlat orientált program. A folyamat tapasztalati tanulásra épül. Nem az ismeretanyag beemelése és megtanulása az elsődleges

  Tanárok az oktatóképzésen

  Swami Ritavan Bharati Korábban Pandit Ananta néven (született Daniel Richey), közel negyven éve szolgálja Swami Rama és Swami Veda Bharati munkáját, a Himalájai Jóga Tradíció

Oktató képzés 2014-2017” bejegyzéshez egy hozzászólás

 1. Sziasztok, érdeklődni szeretnék, hogy a következő 3 éves jóga oktató képzést mikor tervezitek indítani?
  Köszönöm válaszotokat,
  Jéger Szilvia

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.