Hrubó Erzsébet

1981-ben kezdtem el a jóga gyakorlását, majd egy rövid kihagyás után folytattam Papp Józsi csoportjában. A Magyar Jóga Társaság által indított legelső oktatóképző csoportban végeztem 2005-ben. 2003-tól oktatok, és azóta van meg a mályi csoportom, amelyben az új tagokkal együtt a “veteránok” is kitartóan gyakorolnak.
 
2005-ben találkoztam először Dobogókőn Swami Védával, aki teljesen lenyűgözött a belőle áradó szeretetével. Ezért nem haboztam, és a legelső Himalájai Yoga Tradíciós oktatóképzés keretében megszereztem ebben a körben is az oklevelet. Majd pedagógus pályám kapcsán, a gyerekekhez közel állván, Csíki Mariann Gyermekjóga oktatói tanfolyamát is elvégeztem 2011-ben.
 
Jelenleg Papp Józsi és Kádár Zoli által most, 2018. március végén indított 3 éves Amanaszka szádhana első csoportjában veszek részt.
Röviden talán ennyit a jógás “pályafutásomról”.
 
A Mályi programhoz árat nem akarok írni, mert az attól függ, hogy valaki csak alkalmanként vesz részt a foglalkozásokon, vagy pedig az egész tanfolyamot végig akarja-e dolgozni. A tanfolyamok hossza is változó, ezért annak az árát sem tudom egy összegben rögzíteni.
 
A tanfolyamok nehézségi foka: kezdő- középhaladó szint.