Rappi Gabriella

A jógával való kapcsolatom egy számomra fontosnak tűnő az anyagi világhoz köthető személyes vágy elengedésével kezdődött. Majd hosszú idő múltán találkoztam a Hatha jóga filozófiája című könyvvel. A könyv a Himalájai jóga tradíció tanításait képviseli és számomra teljesen egyértelművé vált, hogy ezen az úton a kérdéseimre választ találok.

Így kezdtem el a Tradíció szellemében jógázni, ráébredni a fizikai testemhez való kötődésre, jobban megismerni és megérteni önmagamat. A Tradíció oktatóképzésére való jelentkezés már magától értetődő volt a számomra, s csoporttársaimmal együtt nagyon sok szép órát köszönhetek mestereimnek Szvámi Véda Bháratinak, Szvámi Ritavannak, Szvámi Nityanandának, Dr. Stoma Parkernek és nem utolsó sorban Ashutosh Sharmának. Külön hálás vagyok a Tradíció magyarországi vezetőségének, akik lehetővé tették a gyakorlók számára, hogy a tanítás már anyanyelvünkön is elérhető legyen.

A jóga hívó szava bármikor elérhet hozzád is és csak rajtad áll, hogy életed mely területén hasznosítod mérhetetlen tárházát. Ehhez a felfedező úthoz szeretnék hozzájárulni azzal az inspirációval, amelynek áldását érzem nap mint nap.