Sztrapek Mónika

kineziológus, jóga tanár, masszázsterapeuta

(TTP – Himalájai Jóga Tradíció nemzetközi oktatóképzésének hallgatója)

2004 óra foglalkozom természetgyógyászattal. A komplementer medicina ágaival saját betegségeim kapcsán ismerkedtem meg. Pánik szindrómámban nagy segítséget nyújtott a homeopátia. A kineziológiával is ekkortájt ismerkedtem meg. Rögtön bele is szerettem. Azóta segítek a hozzám fordulóknak feltárni betegségeik mögött húzódó lelki okokat. Eszköztáramat bővítettem a talpreflexológiával. 2006-ban ismerkedtem meg a jógával. Teljesen magával ragadott a tudás, mely ebben a sokrétű, több ezer éves rendszerben van. Fizikális, energetikai és gondolkodásbeli problémák feltárására és megoldására is alkalmas a jóga. Megnyugtatja a lelket, szellemet. Rugalmassá teszi a testet és a gondolkodást.

Gerincferdülésemben sokat segített a jóga és a shiatsu masszázs. Nap, mint nap tapasztalom, hogyan gyógyulnak az emberek a shiatsu masszázzsal. Hetek, hónapok, akár évek óta hát, derékfájdalommal élő emberek kapják vissza testüket, életüket. A kranioszakrális terápia – mely a shiatsu terápia része – gyengéd érintésével szinte észrevétlen szűnnek meg a panaszok.

Megtapasztaltam, hogy a megbetegedéseket hatékonyabban lehet gyógyítani, ha minden szinten (lelki, fizikai) vannak eszközeim, amikkel segíteni tudok. A hatékonyság növelés érdekében mindezen rendszereket kombinálom a kezelések során, attól függően, hogy az adott pillanat és a beteg mit kíván.

Mozgással, mély, folyamatos, áramló légzéssel, a pozitív történéseket megengedő gondolkodásmód kialakításával és az érzelmek tisztításával foglalkozom. Életem céljává vált az embereket az örömteli élet felé vezetni, hogy megtapasztalják, lehet a régi emlékek lehúzó kapcsolódásai és a jövőtől való rettegés akadályai nélkül szabadon, boldogan élni.

Végtelen örömmel tölt el, ahogy az emberek a lét minden szintjén gyógyulnak. Kiegyensúlyozottakká válnak, megtalálják önmagukat, céljaikat, párjukat és az őket kiteljesítő munkájukat.

Szeretném a tudásomat átadni minden hozzám fordulónak!

Várom szeretettel!