Levél a magyar tanítványoknak a Covid-19 oltással kapcsolatban

Kedves Barátaim,

Guru-barátom Ashutosh a minap azzal a ténnyel kapcsolatban keresett meg, hogy a magyar szádaka közösség tagjai közül sokan vonakodnak beoltatni magukat a SARS2 koronavírus ellen. Azért írok, mert egyetértek a vezetőség döntésével, miszerint arra kérik a tagokat, oltassák be magukat.  Ez az egyetlen út ugyanis afelé, hogy népesség szinten érjünk el immunitást, és a személyes érintkezés ismét biztonságossá váljon. Ez most nem csak a személyes egészségmegőrzés ügye; hanem a teljes közösség egészségéről és biztonságáról szól. 

Vannak, akik azt gondolják, hogy a betegség maga olyan, mint a közönséges influenza. Bizonyítottan nem erről van szó.  Egészen egyértelmű, hogy keringési rendszer gyulladásos megbetegedéseiről beszélünk, ami kezdetben légúti megbetegedésnek tűnik, de személyenként eltérően viselkedik. Sokaknál hosszan, akár hónapokig elhúzódó szövődményekkel jár. Az emberek bizonyos százaléka esetében tartós szervi károsodást okoz, amiről senki sem tudja meddig marad fenn, illetve kinél léphet fel. Kérlek benneteket, vegyétek ezt komolyan. A mi Szvámí Ritavanunk is átesett a COVID-19-en, és örömmel jelentem, hogy most már nagyon jól van. Bár nem szorult az intenzív osztály ellátására, de napokig kórházban volt. A betegséggel fellépő egyik probléma az, hogy a lecsökkenti a keringés oxigénszállító képességét, ugyanakkor nem érinti a szén-dioxid egyensúlyt, ami ahhoz szükséges, hogy a test tudja, mikor és milyen mélyen kell lélegzetet venni. Így az ember oxigén szintje leesik, de nem érzékel semmilyen veszélyt, amíg aztán álmában oxigénhiányos állapotba nem kerül és meg nem hal. A lényeg az, hogy sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy az ember belehalhat a COVID-19-be, mint az influenza vírusba. Kérlek vegyétek ezt a betegséget komolyan. Biztosíthatlak benneteket afelől, hogy ha Szvámí Véda ma itt lenne, ragaszkodna ahhoz, hogy az emberek beoltassák magukat.

Ezek a valaha előállított legjobb oltások. Az emberek gyakran ellenállnak, mondván, nem tesztelték őket. Ez nem igaz. Ezek az oltások két évvel a Koronavírus megjelenése előtt már fejlesztés alatt álltak. Hatalmas előrelépést jelentenek az oltások hatékonyságát és biztonságát illetően, mivel már semmi olyat nem tartalmaznak, amitől elkaphatnánk a betegséget. (Korábban az oltások gyakran legyengített vagy inaktivált vírust tartalmaztak, ezek viszont már nem.) Az mRNS technológia NEM változtatja meg senki DNS-ét. Csak annyi változik, hogy hogyan fordítja le a DNS “programját” más proteinek nyelvére.

Ezért arra kérlek benneteket, hogy nézzetek szembe a betegséggel és az oltással kapcsolatos félelmeitekkel. Az oltás jó orvosság. Én is beadattam, ahogy a legtöbb utazó tanárunk is, és egyikőnknek sem származott semmi baja belőle. Azok, akiknek a szervezete erősen reagál az oltásra, csak annyit jelent, hogy erős immunrendszerük van. Minél hevesebb a reakció, annál erősebb a szervezet. Tehát ez valójában jó jel. Minden jót kívánok a további tanulmányaitokhoz, és nagyon várom a következő találkozást, akár személyesen akár a virtuális univerzumban.

Stoma (Stephen Parker Psy.D. L.P. C-IAYT)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.