Szvámí Véda Mahászamádhijának ötödik évfordulója 2020. július 14-én

„Oszd meg a világgal ránctalan homlokod, a csend és a nyugalom lecsillapodott, sima, fodrozódástól mentes elmetavát”- ezek Szvámí Véda gyakran ismételt szavai.

A megbízás, amit a Guruvonal ránk hagyott: “Oszd meg a világgal a meditáció tiszta formáját: mint utat és célt”. Meditáción, imádságon és kontempláción keresztül megváltoztatjuk – belülről – a világot.

És ma készen állunk arra, hogy átöleljünk egy megváltozott világot, amely finoman, alig érzékelhetően, de tisztábbá, szebbé, kedvesebbé, részvéttelibbé vált. Elküldünk egy csendes – igen, nagyon csendes – üzenetet a szellemi világ erőinek, és így cselekedve ott hagyjuk – alárendelve magunkat – az isteni akaratnak, és nem harcolunk tovább.

Egy erő egyesít minket az egész világon, ez az egység közös, egyesült tapasztalata arra hív meg minket, hogy emlékezzünk azokra, akik a betegség és a veszteség fájdalmán és szenvedésén mennek keresztül – türelemmel, részvéttel és megértéssel.

Amikor a hit és a remény megérlelődik a szádhana tüzeiben, egy szerető elme formálódik, mint a kegyes alkimisták aranya, a szent világ tiszta szívű ékköveként. Ez a törekvés, ez a szankalpa egy jól élt életért, ez, ami egyesít minket, és ezek a törekvések, egyszersmind ajándékok, melyeket a világba hozunk ma.

Összegyűlünk megünnepelni Szvámí Véda Mahászamádhijának ötödik évfordulóját, ezzel az ajándékkal az emberiség kollektív elmemezeje számára. Kérlek, fogadd a szent tűz áldását, és a mi Akhanda dzsapánkat a Swami Rama Sadhaka Grama (SRSG) lakóitól. És – amikor folytatjuk a Saumya-Sangha Mantrankkal, Tare Tut Tare Ture Szvaha, legyen ez a béka mantrája, találjon szentélyre a mi belső magányunkban – váljon a béke, a szépség, a beteljesültség és a teljesség szent helyévé az emberiség szívkamrájában. Tiszteljük ezt a nagyra becsült szentet, aki megérintette a szívünket, életünk tanúságtétele tanításainak: “Minden egyes ember érezze, hogy szeretve van”.

Guruvonal tanítóinak szolgálatában,
srb


Az AHYMSIN közleménye:

2015. július 14-én szeretett Szvámí Véda Bháratínk elhagyta a testét.

Hogy megünnepeljük azt a tisztaságot és szeretetet, amelyet Szvámí Véda megtestesített, szeretettel meghívunk egy Online Szatszangra – ‘In Loving Remembrance of Swami Veda Bharati’ on 16 July, 2020.

Szvámí Ritavan Bháratí, az AHYMSIN sprituális vezetője és a Swami Rama Sadhaka Grama (SRSG) asram pamukhja Rishikeshben, megáld minket jelenelétével ezen a programon. Vezetést is ad nekünk egy különleges meditációba ezen a szent eseményen.

Előzetes regisztrációt kérünk erre a programra július 14-én.A helyek száma korlátozott.

Dátum: 2020. július 16.
Idő: 5:00-6:30 PM (IST)
Helyszín: Zoom

Regisztrálni lehet: ahymsinsouthsangha@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.